""

Kaymakam Akyol: Okumak, yaşam ihtiyacıdır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:26

Kaymakam Akyol: Okumak, yaşam ihtiyacıdır

Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol, okumanın hava su kadar insan hayatında önemli olduğunu belirterek, okumanın yaşam ihtiyacı olduğunu söyledi.

Kaymakam Akyol: Okumak, yaşam ihtiyacıdır
Son Güncelleme :

04 Nisan 2017 - 7:00

İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Aydıncık Ortaokulunda düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Akyol, ifade etti.
Okul Kütüphanesinden tüm İlçe halkının da yararlanması gerektiğini ifade eden Akyol, şunları söyledi;
“Kütüphane, bütün çağların, bütün ülkelerin ölümsüzleri ile doludur. Bir kitabı gerçekten severseniz o da konuşmaya başlar insan ile. Yaşanan her gerçekten fayda sağlamak böyle başlar ve okuyan insanlar hayatlarını daha bilinçli besleyebilirler.
Okumak, hayatımızda hava kadar su kadar önemlidir. İnsan ancak okursa, gerçek değerini gösterebilir. İnsanın kitapla olan ilgisinin, ruhunu da yücelteceğini unutturmamalıyız.
Çocuklarımıza ve insanlarımıza okuldaki derslerinden daha da önemli olan okumayı sevdirmeliyiz. Kütüphaneler Haftasının, İlçe halkımızın okuma alışkanlığını kazanması için başlangıç olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımızı, çalışan, çalışmayan kadın ve erkeklerimizi kütüphaneden yararlanmaya davet ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.