""

Kaymakam Sinanoğlu, Trafik uygulamasına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:39

Kaymakam Sinanoğlu, Trafik uygulamasına katıldı

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, jandarma trafik denetim uygulamasına katılarak, denetimlerde durdurulan araçlardaki yolcu ve sürücülerle sohbet etti. Vatandaşları trafik kuralları konusunda uyarılarda bulundu.

Kaymakam Sinanoğlu, Trafik  uygulamasına katıldı
Son Güncelleme :

24 Ekim 2018 - 7:00

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, jandarma trafik denetim uygulamasına katılarak, denetimlerde durdurulan araçlardaki yolcu ve sürücülerle sohbet etti. Vatandaşları trafik kuralları konusunda uyarılarda bulundu.
Boğazlıyan’da uygulama noktasında araçları durduran jandarma, emniyet kemeri, cep telefonu, ruhsat ve ehliyet kontrolü yapıp sürücü ve yolcuları trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, uygulama noktasını ziyaret ederek, alınan trafik tedbirlerini yerinde inceledi, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
İçişleri Bakanlığı’nca başlatılan proje kapsamında Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Boğazlıyan çevre yolu üzerinde kontrol noktasında denetimler artarak sürüyor. Jandarma trafik ekipleri, ilçenin içinden geçen Boğazlıyan-Yozgat ve Boğazlıyan Kayseri karayolunda denetimlerini artırdı. Çevre yolunda yapılan denetimlere, Kaymakam Davut Sinanoğlu’da katıldı. Sürücülerle sohbet eden Kaymakam Sinanoğlu, uyarılarda bulundu. Sürücüler de uygulamadan memnun olduklarını söyledi.
Uygulamada sürücülere yolculuk esnasında emniyet kemeri takmaları ve cep telefonu kullanmamaları hususunda uyarılarda bulunan Kaymakam Sinanoğlu’nu karşılarında gören vatandaşlar şaşırdı. Gerçekleştirilen uygulamanın uyarıcı bir kontrol uygulaması olduğunu söyleyen Kaymakam Sinanoğlu, emniyet kemeri kontrolü yapıp, araç içerisinde ise yolculuk eden vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Kaymakam Sinanoğlu, Sürücü ve yolcularımızın daha huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapmaları için denetimler 7 gün 24 saat devam ediyor. Vatandaşlarımız yapılan denetimlerden memnun ve daha sıklıkla yapılmasının kendilerine huzur verdiklerini belirttiler. Vatandaşlarımızın gösterdikleri anlayış ve duyarlılık için çok teşekkür ederim” dedi.Trafiği kontrol etmek, burada bulunan ekiplere destek olmak ve aynı zamanda vatandaşları da bilgilendirmek amaçlı jandarmanın uygulamasına katıldıklarını belirten Kaymakam Sinanoğlu, “Bu uygulamadaki amacımız vatandaşımızın sağ salim gideceği yere ulaşmasına katkıda bulunmak. Burada gerek jandarma gerekse polis arkadaşlarımız denetimler yapıyorlar. Bu denetimler esnasında sürücülerimiz hem dinlendiriliyor hem de uyarılarda bulunuluyor” diye konuştu.
Amaçlarının vatandaşlara ceza yazmak değil, trafik güvenliğini ve vatandaşların gidecekleri yere güvenli şekilde sağlıklı, mutlu bir şekilde ailelerine ve sevdiklerine kavuşmalarını sağlamak olduğuna dikkat çeken Kaymakam Sinanoğlu, “Denetimlerde, sürücü ve yolcularımızın emniyet kemerlerinin takılı olduğunu gördük, ayrıca cep telefonu da kullanmıyorlar. Vatandaşlarımız yapılan uygulamadan memnun kaldıklarını belirttiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.