""

Kaymakam Sinanoğlu’ndan Ramazan bayram mesajı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:31

Kaymakam Sinanoğlu’ndan Ramazan bayram mesajı

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu ramazan bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Sinanoğlu’ndan  Ramazan bayram mesajı
Son Güncelleme :

14 Haziran 2018 - 7:00

Kaymakam Sinanoğlu yayınladığı mesajda şunları söyledi; “Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.
Bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günlerdir. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.
Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Ramazan Bayramının, aziz Boğazlıyanlıların geleceğe daha güvenle bakmasına vesile olması dileği ile,
Başta bütün Boğazlıyanlıların, Kamu ve özel Kuruluşlardaki her kademedeki mesai arkadaşlarımın, aile bireylerinin, Sivil Toplum Kuruluşlarının bayramlarını yürekten kutluyor, bayramın Ülkemiz ve tüm insanlığın barış, sükun ve huzuruna, vesile olmasını temenni ediyorum”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.