""

Kaymakamlıktan TEOG’da başarılı öğrencilere yemek ikramı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:42

Kaymakamlıktan TEOG’da başarılı öğrencilere yemek ikramı

Yerköy Kaymakamlığı tarafından TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere motivasyon yemeği verildi.

Kaymakamlıktan TEOG’da başarılı  öğrencilere yemek ikramı
Son Güncelleme :

17 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen yemeğe Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Halıcı, okul müdürleri,öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Program da konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, en güzel toplantıların bu tarz başarıyı ödüllendirmek için yapılan toplantılar olduğunu söyledi.
BİZLERDE SİZLERİN BAŞARILARIYLA
GURURLANIYORUZ
Hayata yaşanılacak en güzel şeyin emeğinin karşılığını almak olduğunu vurgulayan Kuş, “Bizlerde sizlerin başarılarıyla gururlanıyoruz. Sizlerde çok çaba gösterdiniz ve hayatınızın bir geçiş evresi olan TEOG sınavını başarı ile sonuçlandırdınız.Ben bu başarıda emeği olan katkı sağlayan herkesi kutluyor nice başarılar temennisinde bulunuyorum.’ dedi.
Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök’te, azmin ve çok çalışmanın önünde hiçbir şeyin duramayacağını vurguladı. Şengök, “Değerli öğrenciler sizlerin başarısını kutlamak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik.
TEOG sınavı süresince emekler sarf ettiniz ve nihayetinde ise sonuçlarını aldınız.Azmin ve çok çalışmanın önünde hiçbir şeyin duramayacağı inancındayım. Eğitim bir ekip işidir.Ben buradan okuldaki hizmetli personelinden,öğretmenleri ve okul müdürlerini kutluyor eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum .’’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilere hediyelerini protokol üyeleri tarafından verildi. Daha sonra günün anısına öğrencilerle protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.
Katılımcılar ile toplu fotoğraf çekiminin ardından program iyi dilek ve temenniler ile son buldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.