""

Kaza’da hayatını kaybeden uzman erbaş toprağa verildi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:03

Kaza’da hayatını kaybeden uzman erbaş toprağa verildi

Tokat’ın Turhal ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Uzman Erbaş Muhammet Uzel ile babası Adil ve annesi Neriman Uzel, memleketi Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Davutlu köyünde toprağa verildi.

Kaza’da hayatını kaybeden  uzman erbaş toprağa verildi
Son Güncelleme :

28 Ocak 2017 - 7:00

Uzman Erbaş Muhammet Uzel ile baba ve annesi için cuma namazı sonrası köy mezarlığı yanındaki meydanda cenaze töreni düzenlendi.
Köy imamı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Uzman Erbaş Uzel ile anne ve babası köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.
Cenaze namazına Uzel’in yakınları, mesai arkadaşları, Akdağmadeni Kaymakamı Hakan Ezgi, Askerli Şube Başkanı Teğmen Nusret Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Tarık Lök ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bitlis Tatvan Komando Tugay Komutanlığı emrinde görevli olan Piyade Uzman Çavuş Muhammet Uzel’in , bir gün önce söz kestikleri yüksük alışverişi için Amasya gittikleri öğrenildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.