""

Kazankaya Kanyonunda kitap okuma etkinliği « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 06:50

Kazankaya Kanyonunda kitap okuma etkinliği

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) Kazankaya Kanyonunda “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma etkinliği düzenledi.

Kazankaya Kanyonunda kitap okuma etkinliği
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2022 - 12:50

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) Kazankaya Kanyonunda “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma etkinliği düzenledi.
Etkinlik hakkında bilgi veren Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, Yozgat’ın keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini gençlere tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.
Uğuz, “Muhteşem doğasıyla, akan suyun şırıltısıyla ve öten kuşların sesiyle Kazankaya Kanyonunda kitaplarımızı okuduk. Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günlerimizle amacımız gençlere okuma kültürünü kazandırmak ve farkındalık oluşturmanın yanı sıra ilimizin keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini de gençlere tanıtmaktır. Tamamen doğal patikalardan kendimizce bulabildiğimiz inişli çıkışlı çakıllı yollardan gücümüzün yettiğince yürüdük. Yorucu da olsa su şırıltısı ve kuş seslerinin eşliğinde yürümek çok keyifliydi. Keşfedilmeyi bekleyen Kazankanya Kanyonunu kesinlikle görmenizi tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.