""

Keven: Yozgat başarılı ve özverili valilere hasret kalmıştı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:38

Keven: Yozgat başarılı ve özverili valilere hasret kalmıştı

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın başarılı ve özverili valilere yıllarca hasret kaldığını belirterek,Vali Çakır’ın bu boşluğu gidereceğine inandığını söyledi.

Keven: Yozgat başarılı  ve özverili valilere hasret kalmıştı
Son Güncelleme :

17 Kasım 2018 - 7:00

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın başarılı ve özverili valilere yıllarca hasret kaldığını belirterek,Vali Çakır’ın bu boşluğu gidereceğine inandığını söyledi.
Milletvekili Ali Keven, beraberinde İl Başkanı Abdullah Yaşar ve parti yönetimi ile birlikte Yozgat Valisi Kadir Çakır’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Keven, ziyarette Vali Çakır’a görevinde başarılar dileyerek, “Yozgat başarılı özverili valilere yıllarca hasret. Sayın Çakır’ın bu boşluğu gidereceğine inanıyorum. Yozgat’ı daha ileri taşıyacak projeler üretmesini temenni ediyorum. Çünkü ilimiz yıllardır nüfusu yoğun göç veren bir il. Ve bu soruna geniş kapsamlı bir çözüm üretilemedi. Daha önce ki dönemde 2 hastane binamız onca ısrarımıza rağmen yıkıldı. Bunlardan biri Doğumevi binasıydı ve yapılalı henüz 15-16 yıl olmuştu. Birçok ilçemizde aile hekimi dışında uzman doktor yok. Köy yolları ile çok sayıda talep geliyor maalesef bazı köylerimiz toprak yol kullanmaya devam ediyor. İçme suyu altyapısı asbestli boru olan yerleşim yerleri var. Kamunun bütçesi verimli kullanılmalı.2017 Sayıştay raporuna da yansıdığı üzere daha önce köylere hizmette kullanılması gerekilen 1 Milyon 300 bin lira ödenek lojman tadilatı araç alımı gibi kalemlerde kullanıldı. Bunun sadece 620 bin liralık kısmı ise Valilik araç alımında kullanıldı ne yazık ki. Yeni valimizden bu tarz uygulamaların önüne geçmesini diliyorum. Yozgat’ta herkese eşit mesafede duran tüm vatandaşı kucaklayarak hizmet üreten bir yönetim anlayışı temenni ediyorum. Sayın Kadir Çakır’a yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.