""

Kilci ve Yıldız’dan KOP Bölge İdaresi Başkanlığına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:42

Kilci ve Yıldız’dan KOP Bölge İdaresi Başkanlığına ziyaret

KOP İdaresi Bölge Başkanlığı, Ajans Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci ve Ajans Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız tarafından ziyaret edildi.

Kilci ve Yıldız’dan KOP Bölge  İdaresi Başkanlığına ziyaret
Son Güncelleme :

10 Şubat 2017 - 9:07

KOP Bölge İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur’ayapılan ziyarette ORAN Kalkınma Ajansı ve KOP ile ortak Yozgat’ta yapılabilecek ortak projeler üzerinde duruldu.
Yozgat’ın da KOP İdaresi Başkanlığı’nın faaliyet gösterdiği iller arasında yer alması ile Kalkınma Bakanlığı’na bağlı iki kurumun Yozgat için kesişen projeleri üzerinde görüşme sağlandı.
Özellikle 2017-2018 Eylem Planında Yozgat Valiliği koordinasyonunda KOP’a sunulan Yatırımlar İcmali üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Yüzde 95’i Yatırım Planına alınan KOP Eylem Planında Yozgat için henüz yatırım planında yer almayan projeler ile ciddi bir fon sağlanacağı ifade edildi.
Ajans Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci, yaptığı açıklamada “Aynı Bakanlığa bağlı olmamız ve mevzuat açısından ortak hedeflere sahip olmamız bizleri Yozgat’a KOP İdaresi Başkanlığı aracılığı ile gelecek yatırım ve fonlar açısından heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.
Ajans Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız’da “Biz burada KOP’un gönüllü temsilciliğini yapacağız, Yozgat Valimiz Sayın Kemal Yurtnaç’ında Yozgat Yatırım Destek Ofisi’nin KOP İdaresi Başkanlığı’nın resmi temsilciliği için gerekli girişimlerde bulundu.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.