""

“Kitap Sizden Çay Bizden” etkinliği devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 00:12

“Kitap Sizden Çay Bizden” etkinliği devam ediyor

Sorgun’da faaliyetini sürdüren SORGED derneği “Kitap Sizden Çay Bizden” sloganı ile başlattığı kitap okuma günleri etkinliği devam ediyor.

“Kitap Sizden Çay Bizden” etkinliği devam ediyor
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2022 - 15:02

Sorgun’da faaliyetini sürdüren SORGED derneği “Kitap Sizden Çay Bizden” sloganı ile başlattığı kitap okuma günleri etkinliği devam ediyor.

Dernek Başkanı Halil Uğuz, yaptığı açıklamada; “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günlerindeki amaçlarının gençlere okuma kültürünü kazandırmak ve farkındalık oluşturmanın yanı sıra Yozgat’ın keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini de gençlere tanıtmak olduğunu söyledi.

 

Uğuz, “Kitap okumak, farklı dünyalara açılan kapıları aralamanın en iyi ve keyifli yoludur. Hiç göremeyeceğimiz yerleri görmek, şahit olamayacağımız hikayelerin içerisinde yaşamak, en doğru bilgilere ulaşmak adına atılabilecek en güzel adımdır. Gençlerinin kendini geliştirebilmenin ilk yolunun kitap okumak ve okuma alışkanlığının kazandırılması olduğunu çok iyi biliyoruz.

Çay sohbetinde Avrupa Fırsatlarını konuşacağız. Çay sohbetinde, Erasmus+ programının gençlere sunduğu fırsatlardan, ücretsiz yurt dışına nasıl çıkabileceğini ve gönüllülük projelerini konuşacağız. Erasmus+ Programı eğitim, gençlik ve spor alanındaki projeleri desteklemektedir. Erasmus+ programının Avrupa’daki iş piyasalarının ve rekabetçi bir ekonominin ihtiyaç duyduğu becerilere sahip beşeri ve sosyal sermayenin gelişimine katkı sağlamaktadır. “Kitap Sizden Çay Bizden” kitap okuma günlerimiz Yozgat’ın farklı mekanlarında devam ediyor. Bu hafta Kazankaya Kanyonunda kitaplarımızı okuduktan sonra doğa yürüyüşü yapacağız.”diye konuştu.

Dernek Başkanı Uğuz, programın detayları hakkında şunları söyledi:

“30 Temmuz Cumartesi

15.00-16.00 – Kitap Okuma (Kazankaya Kanyonu)

16.00-17.00 – Çay Sohbeti (Avrupa Fırsatları)

17.00-18.30 – Doğa Yürüyüşü

Sorgun ve Yozgat’tan katılacak gençlerimiz için ücretsiz servisimiz olacaktır.” Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.