""

Kızılay Anaokulu miniklerinin etkinliği büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 04:05

Kızılay Anaokulu miniklerinin etkinliği büyük beğeni topladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Yozgat Perihan Coşkun Adnan Vural Kızılay Anaokulu öğrencilerinin okul bahçesinde düzenledikleri 23 Nisan programı büyük beğeni topladı.

Kızılay Anaokulu miniklerinin etkinliği büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

24 Nisan 2024 - 17:29

Ailelerinde yoğun ilgi gösterdiği programda; öğrencilerin, balon patlatma, kaşıkla yumurta ve diğer yarışmalarda ki heyecanlarına aileleri de ortak oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Okul Müdürü Neslihan Büyükergün Özer günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Özer, 23 Nisan dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Dünya çocuklarının barış ve kardeşlik duyguları içinde bir araya gelmesine vesile olmaktadır. Dünyanın bütün çocuklarının barış ve mutluluk içinde yaşayacağı yarınların yakın olmasını temenni ediyorum. Bu anlamda ben öğretmenlerimize ve çocuklarımızın ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra müzik eşliğinde minik öğrenciler, birbirinden güzel gösterisi ve yarışması büyük beğeni ve alkış aldı.
Etkinliğe katılan aileler, okul yönetimi ve öğretmenlerine teşekkür ederek, “Çok güzel bir program oldu. Çocuklarımızın heyecan ve mutluluklarına bizler de ortak olduk. Bir haftadır bu anı bekliyorduk. İleride çocuklarımıza anı olsun diye cep telefonlarımızla bu güzel anın fotoğraflarını çektik” şeklinde konuştular./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.