""

Kızılay Kan Bağışına vatandaşlardan büyük destek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:42

Kızılay Kan Bağışına vatandaşlardan büyük destek

Kızılay Yozgat Şubesi tarafından Erdoğan Akdağ Ortaokulunda kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanyaya okul yönetimi ve öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay Kan Bağışına  vatandaşlardan büyük destek
Son Güncelleme :

17 Ocak 2017 - 7:00

Vatandaşlar, yapılan her kan bağışının bir hayat kurtardığını belirterek, şunları kaydetti: “Çocuğumuzu okula bırakmaya geldiğimizde kan bağışı kampanyasının okulda düzenlendiğini gördük.
Kan bağışı bir hayat kurtarır düşüncesiyle bağışta bulunuyoruz. Sağlıklı her bireyin mutlaka yılda en az iki kez kan bağışında bulunması gerekir. Unutmayalım ki her yapılan bağış mutlaka bir hayat kurtarır. Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor şimdi daha duyarlı olmamız gerekiyor. Bizde bu bakımdan kan bağışında bulunduk.”
Ali Arslan’da benzer ifadeler kullanarak, sağlıklı her bireyin kan bağışında bulunmasının bir insanlık görevi olduğunu söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.