""

Kızlarımız berabere kaldı « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 09:03

Kızlarımız berabere kaldı

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı deplasmanda Artvin 7 Martspor ile 29-29 berabere kaldı.

Kızlarımız berabere kaldı
Son Güncelleme :

23 Ekim 2022 - 18:19

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı deplasmanda Artvin 7 Martspor ile 29-29 berabere kaldı.
Kadınlar Hentbol Birinci Ligi A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor zorlu Artvin deplasmanından berabere kalarak bir puan çıkardı.
Çoruh Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Trabzon bölgesinden Murat Gedikli ve Levent Ulaş Bilgi hakem ikilisi yönetecek. Müsabakanın gözlemciliğini ise Trabzon bölgesinden Cihan Aksoy yaptı.
Temsilcimiz Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Artvin deplasmanında etkili bir oyun sergiledi.
Başa baş geçen müsabakanın ilk dakikaları karşılıklı atılan goller ile geçildi. İki takımda hem ofansta hem de defansta etkili olurken ilk yarıda temsilcimiz oyuna ağırlığını koydu ve müsabakanın ilk devresini 12-13 önde tamamladı.
Müsabakanın ikinci yarısı karşılıklı atılan goller ile geçildi. İkinci yarıda her iki takımın sergileri oyun görülmeye değerdi. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakada takımlar puanları paylaştı.
Temsilcimiz Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor’da Atiye Gülseven ve Hilal Doğan 8’er golle maça damga vurdular. Temsilcimizde Kıymet Coşgun 7 gol buldu.
Artvin 7 Martspor’da Seray Altun attığı 7 gol ile takımının en golcü ismi olurken, Ece Ersöz 5 gol ile Esra Betül Zeynel ve Hazal Çaça, 4’er golle takip etti.
Artvin 7 Martspor’da Seray Altun, Büşra Nur Atalay ve Özge Yıldırım, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor Semanur Buse Baran ve Rümeysa Atik ikişer dakika cezası aldılar. Temsilcimizde Zeynep Yüksektepe üç kez aldığı iki dakika cezası nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.