""

‘Korkma’ büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:43

‘Korkma’ büyük beğeni topladı

Yozgat Valiliği Sanat Danışmanı Burak Öngel’in yazıp yönettiği ‘Korkma’ isimli tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

‘Korkma’ büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

03 Nisan 2017 - 7:00

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda 4’üncü kez sahne alan tiyatro oyununa Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Lütfi İbiş ve çok sayıda davetli katıldı. Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve kurtuluş mücadelesinin anlatıldığı tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.
İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, Milli Şair Mehmet Akif’in hayatını ve Kurtuluş Savaşı mücadelesini anlatan tiyatroda emeği geçenlere teşekkür etti. Tiyatro sonunda Milli Şair Akif’i canlandıran Burak Öngel ve ekibine teşekkür plaketi verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.