""

Koruyucu ailelere iftar « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:14

Koruyucu ailelere iftar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mutlu Yuva Mutlu Yaşam evlerinde kalan çocuklar ile koruyucu ailelere iftar yemeği verildi.

Koruyucu ailelere iftar
Son Güncelleme :

13 Haziran 2017 - 7:00

Polis evinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından verilen iftara katılan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, koruyucu aile sayınısın her geçen gün arttığını söyledi.Koruyucu aile modelinin daha da gelişmesi gerektiğini belirten Vali Yurtnaç, “Sosyal devlet gereği devlet korumasındaki çocuklarımız artık yurt modelinden ve koğuş sisteminden arınarak, ev modelinde barınma imkanının yanında, koruyucu aileden yararlanma imkanı ve evlat edindirme yoluyla yetişme imkanı buluyor. Bu çerçevede koruyucu ailelerimize önemli görevler düşüyor. Korumaları altına aldıkları çocukları kendi evlatlarından ayırmadan yetiştirmeleri lazım” dedi.
Duyarlılıklarından dolayı koruyucu ailelere teşekkür eden Vali Yurtnaç, bu sayının artması için gerekli çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.Konuşmanın ardından Vali Yurtnaç, iftara katılan koruyucu ailelerle sohbet edip, Mutlu Yuva Mutlu Yaşam evlerinde kalan çocuklarla yakından ilgilendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.