""

KOSGEB destek faydalanıcıları bilgilendirildi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:55

KOSGEB destek faydalanıcıları bilgilendirildi

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi’nde KOSGEB desteklerinden faydalanan firma yetkililerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

KOSGEB destek faydalanıcıları bilgilendirildi
Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 7:00

ORAN Yozgat Bürosu Salonunda düzenlenen İyi Uygulama örnekleri ile ilgili bilgilendirme toplantısında konuşan KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, KOSGEB tarafından açılan kursların asıl amacının girişimcileri desteklemek ve yaygınlaştırmak olduğunu belirtti.
KOSGEB tarafından desteklenen ve desteklenmeyen sektörler hakkında bilgi veren Işık, “Bu tür kurslar sayesinde istihdam alanlarını genişletmeyi hedefliyoruz. Bu tür kurslarımız KOSGEB ve diğer kurum ve kuruluşlar tarafından verilmektedir. Ayrıca eğitime katılan girişimci adaylarımızdan herhangi bir ücret alınmaz.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.