""

KOSGEB hafta sonu mesaisine devam edecek « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:12

KOSGEB hafta sonu mesaisine devam edecek

KOSGEB Yozgat Müdürlüğü sıfır faizli krediye hak kazanan işletmelerin işlemlerini kısa sürede sonuçlandırmaları için hafta sonu da mesaiye devam edecek.

KOSGEB hafta sonu mesaisine devam edecek
Son Güncelleme :

01 Nisan 2017 - 7:00

KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, 2017 yılı sıfır faizli KOSGEB kredisine hak kazanan il genelinde 3 bin 294 KOBİ işletmesinin, 10 Nisan’a kadar kredi sürecini tamamlamalarını hatırlatarak işlemlerin yetişmesi için hafta sonu da mesaiye devam edeceklerini söyledi.
Sıfır faizli kredinin Yozgat ekonomisinin canlanması için büyük önem arz ettiğini aktaran Işık,”KOSGEB Yozgat Müdürlüğü olarak işletmelerin, esnafların krediye erişim sürecini hızlandırmak için kredi işlemlerine hız verdik. Bu manada hafta sonu da mesaiye devam edeceğiz. 2017 yılı sıfır faizli KOSGEB kredisi faiz desteğini almaya hak kazanmış, ancak şu ana kadar KOSGEB veri tabanına kayıt olmayan ve 2015 yılı KOBİ bilgi beyannamesini doldurmamış işletmelerimizin acilen KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları gerekiyor. 2015 yılı KOBİ bilgi beyannamesini doldurup ekli evraklar ile birlikte en kısa sürede KOSGEB Yozgat Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.