""

KOSGEB sıfır faizli destek kredisinden 2 bin 326 işletme yararlandı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 17:33

KOSGEB sıfır faizli destek kredisinden 2 bin 326 işletme yararlandı

2017 yılında KOSGEB tarafından küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik verilen sıfır faizli işletme kredisi faiz desteğinden Yozgat’ta temmuz ayına kadar 2 bin 326 işletme yararlandı.

KOSGEB sıfır faizli destek kredisinden  2 bin 326 işletme yararlandı
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2017 - 7:00

KOSGEB tarafından küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik uygulanan, sıfır faizli işletme kredisi faiz desteği sona erdi. Kredi faizi desteği kapsamında Yozgat il genelinde kredi almaya hak kazanan işletmelerden Temmuz ayı itibariyle kredi sürecini tamamlayan 2 bin 326 işletme kredisini kullanırken kullanım yüzdesi % 71.68 olarak belirlendi. Yozgat KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “KOBİ’lerin kaliteli hizmet üretmelerinin sağlanması, rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek ve yurt içi ile yurt dışı pazar paylarını artırmalarını teşvik amacıyla KOSGEB tarafından küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik uygulanan, KOSGEB sıfır faizli işletme kredisi faiz desteği sona erdi. İşletmelerin kullandığı kredi miktarı ise 54.314.400.00 TL olarak belirlendi” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.