""

Köy gezileri başladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:23

Köy gezileri başladı

AK Parti Sarıkaya İlçe teşkilatı köy gezilerine başladı. Ak Parti İlçe başkanı Atilla Şahin’den alınan bilgiye göre Sarıkaya’nın 57 köyü iki ayrı gurup tarafında geziliyor.

Köy gezileri başladı
Son Güncelleme :

05 Ocak 2017 - 7:00

Birinci grup İl Genel Meclisi üyesi Dursun Tuncer, ikinci grup ise İl Genel Meclisi üyesi Murat Yıkılmaz başkanlığında köyleri geziyor dedi. Şahin bende elimden geldiği kadar her iki gurupta olmaya çalışıyorum dedi. Şahin vatandaş bizleri sadece seçime yakın 2-3 ayda bizleri ziyaret ediyorsunuz, imajını yıkmak için her köyümü uzun kış geceleri geziyoruz. Amacımız köylerimizin sorunlarını dinlemek, onların dertlerine ortak olmak. Sorunlarını çözmektir. Ak Partinin yanlarında olduğunu hissettirmek istiyoruz.
Özellikle İl Genel meclisi üyelerini görevlendirdim ki köylerin alt yapı ve benzeri problemlerini çözsünler. Hem de yaklaşan referandum için köylü kardeşlerimizi bilgilendiriyoruz. Her köyümüze gideceğiz. dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.