""

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 02:52

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

Yerköy’de köylere hizmet götürme birliği toplantısı gerçekleşti.

Köylere Hizmet Götürme  Birliği toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

18 Kasım 2016 - 7:00

Kaymakam Nevzat Şengök başkanlığında kaymakamlık toplantı salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, köy muhtarı ve çok sayıda daire amiri katıldı.
Köylerde gerçekleşen yol çalışması, kanalizasyon, içme suyu, kilitli parke ve sulama kanalı çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda konuşan Kaymakam Şengök, köylerde çeşitli çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Köylerde yapılan çalışmalar ve projeler konusunda muhtarlara çeşitli bilgi veren Şengök, “Yıllık olağan düzenlemiş olduğumuz birlik toplantımızda bugün 2017 yılı içerisinde planlanan çalışmalar ve bütçenin görüşülmesi için burada toplanmış bulunmaktayız. Köylere hizmet birliğimiz 2016 yılında iyi bir dönem geçirdi. Köylere hizmetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalarımız neticesinde hizmetin ulaşmadığı köy kalmayacak” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.