""

Köylerin çöpleri toplanacak « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:15

Köylerin çöpleri toplanacak

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köylerin altyapı sorunlarının kalmayacağını belirterek, çöplerin de toplanacağını söyledi.

Köylerin çöpleri toplanacak
Son Güncelleme :

24 Mart 2017 - 7:00

Vali Yurtnaç, Sarıkaya ilçesine bağlı Babayağmur köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek köyün ve köy halkının sorunlarını dinledi.
Köy kıraathanesinde vatandaşlarla sohbet eden Vali Yurtnaç, Yozgat genelinde belediyelikten düşen 27 köy bulunduğunu, öncelikle bu köylerden başlamak üzere, il genelinde ki tüm köylerin alt yapı sorunlarını ortadan kaldıracaklarını ve il özel idaresi ile köylere hizmet götürme birliği vasıtasıyla da köylerin çöplerinin toplanacağını ifade etti.
İl Özel İdaresi bünyesine saatte 240 ton sıcak asfalt yapan asfalt plenti kurulduğunu belirten Vali Yurtnaç, nüfusu yoğun, araç trafiği fazla olan köylerden başlamak üzere yine tüm köylerin yollarının sıcak asfaltla buluşacağını kaydetti. Köy halkıda Vali Yurtnaç’a köylere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.