""

Kronik yara bakım birimi hizmete girdi « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 20:07

Kronik yara bakım birimi hizmete girdi

Yozgat Şehir Hastanesinde Kronik Yara Bakımı Birimi hizmet vermeye başladı.

Kronik yara bakım birimi hizmete girdi
Son Güncelleme :

10 Haziran 2021 - 15:55

Yozgat Şehir Hastanesinde Kronik Yara Bakımı Birimi hizmet vermeye başladı.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Kozan, Kronik (uzun süredir) yarası olan hastalar için Kronik Yara Bakımı Birimi ile hizmet vermeye başladığını söyledi.
Kozan yaptığı açıklamada “Yatak yarası gibi uzun süredir yarası olan hastalarımızın daha konforlu ve kaliteli hizmet vermek adına açılan birimimizde yaranın özelliklerine göre bakım ve pansumanlarının yapılmasının yanı sıra yaranın özelliklerine göre Plastik Cerrahi ve Genel Cerrahi bölümleri de hastayı yakından takip ederek, uzman hekimlerimiz hastanın durumuna ve ihtiyaçlarına göre kontrol sürelerini belirleyerek gerekli işlemleri yapılacaktır.
Kronik yara biriminde yara bakımda tecrübeli hemşiremiz Gülten Eyibil ile birlikte kronik yaraların ilk pansuman ve bakımları yapılarak kontrollü ve detaylı bakım için olanak sağlayacaktır” diye konuştu. (Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.