Yoğunluğun artmasıyla birlikte, bazı kuaförler gece geç saatlere kadar hizmet verirken, randevusuz müşteri kabul etmeyenler de mevcut. Yıllardır sektörde faaliyet gösteren Bekir Kızılay, bu yoğunluğun her yıl olduğu gibi bu yıl da artarak devam ettiğini belirtti. Arife gününe kadar geç saatlere kadar hizmet vereceklerini ifade eden Kızılay, müşterilerin yoğunluğu göz önünde bulundurarak önceden randevu almalarını tavsiye etti.
Kuaförlerin bu yoğun dönemde vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına önceden randevu alınması, işleyişi daha kolay hale getiriyor. Kızılay, vatandaşların bu tatlı telaşını anlayışla karşıladıklarını ve tüm halkın bayramını şimdiden kutladığını belirtti. / Haber Merkezi
Kuaförlerin bayram mesaisi başladı
Kuaförler, Ramazan Bayramı öncesinde Yozgat’ta yoğun mesailerine başladı. Şehirdeki kuaförler, bayram öncesi geleneksel bayram tıraşlarını ve bakımlarını yaptırmak isteyen vatandaşlar şimdiden bayram tıraşını olarak bayramı karşılamaya hazırlanıyor.
