""

Kurca, Kadınlar Gününde çalışanlarını unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:24

Kurca, Kadınlar Gününde çalışanlarını unutmadı

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.İsmail Kurca, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde çalışanlarını unutmadı.

Kurca, Kadınlar Gününde çalışanlarını unutmadı
Son Güncelleme :

10 Mart 2017 - 7:00

Sabah mesaiye geldiklerinde masalarında kutlama kartı ve hediyelerini gören bayan çalışanlar, sürpriz karşısında mutluluklarını dile getirirken, böyle bir jestin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdiler.
Bayan çalışanları odasında ağırlayan Kurca; pasta kesimi sonrası yaptığı açıklamada; “Peygamber Efendimiz ‘Cennet anaların ayağı altındadır’ diyerek, diri diri toprağa gömülen kız çocuklarını omuzlarında taşıyıp Mekke sokaklarında gezerek kadınlarımızın değerini yeniden tesis etmiştir.Simgesel olarak kutladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bir gün değil, aslında her gün kutlamalıyız. Kadının eğitilmesi, toplumun eğitilmesi sözü ise kadının gücünü ortaya koyan sözler arasındadır.
Bütün statülerinden önce kadın, annedir. Çocuk doğurur, yetiştirir, eğitir.
Bu yönleriyle de toplumun temelidir kadın. Sizler bizim için değerlisiniz. Öncelikle bayan çalışanlarımız ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.