""

KUSİ toplantısı Yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:52

KUSİ toplantısı Yapıldı

Sorgun TSO’da yapılan toplantıda, Yozgat’ın genel sorunları konuşuldu ve bu konularda çözüm noktalarının oluşturulması üzerine fikir paylaşımlarında bulunuldu.

KUSİ toplantısı Yapıldı
Son Güncelleme :

31 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat Vali Yardımcısı Şükri Çakırbaşkanlığında, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği) 2. Koordinasyon toplantısında; Yozgat ilinin genel sorunları konuşuldu ve bu konularda çözüm noktalarının oluşturulması üzerine fikir paylaşımlarında bulunuldu.
Toplantıda Yozgat Vali yardımcısı Şükrü Çakır başta olmak üzere Oda Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıç, KÜSİ Yozgat Temsilcisi Doç.Dr. Orhan Hazer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Müdür Vekili Mualla Taşkesen ve Şube Müdürü Seyfettin Çetiner, KOSGEB Müdürü Mustafa Işık, ORAN Kalkınma Ajansı Koordinatörü Timur Yıldız ve Uzman Yasin Zicin, Bozok Teknopark TTO Sorumlusu Abdülhakim Erarslan, Sorgun TSO Genel Sekreteri Sami Erdoğan, Sorgun Belediye başkan yardımcısı Cengiz Erkılıçoğlu, Sorgun MYO Müdürü Doç.Dr. İsmail Akdeniz bir sonraki koordinasyon toplantısına kadar geçecek periyotta yapılabilecek faaliyetler hakkında öngörülerini dile getirdi.
Toplantı sonrası Sorgun Meslek Yüksek Okulunun ziyaret edileceği belirtilerek, toplantıya iyi dileklerini dile getirerek son veren Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıç, koordinasyon toplantısına katılım sağlayanlara teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.