""

Kütüphanelerde yeni uygulama « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:21

Kütüphanelerde yeni uygulama

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İl Halk Kütüphanesinde öğrencilerin okul ve sınavlarda başarılı olabilmeleri için iki tane uygulama ücretsiz olarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Kütüphanelerde yeni uygulama
Son Güncelleme :

22 Eylül 2023 - 16:42

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Çiftçi, ‘Sevgili gençler, Size güzel bir haberim var’ başlığı ile duyurduğu uygulamalar hakkında, ‘’Okul ve sınav başarınızı artıracak iki uygulamayı halk kütüphanelerimizde ücretsiz olarak sizinle buluşturuyoruz. Raunt ve Hızlıgo kişiye özel üniversite hazırlık çözümü olan Raunt akıllı çalışma sistemi size yapay zekâ destekli kişiye özel çalışma programı sunacak. Hızlıgo ile de okuma hızınızı iki kata kadar artırabileceksiniz. Üniversite hayallerine ulaşmak isteyen YKS adayı gençlerimizi. Okuma hızlarını artırarak zamandan tasarruf etmek isteyenleri. Derslerinde başarılı olmak isteyen lise öğrencilerimizi. Konforlu bir çalışma ortamı sunan kütüphanelerimize bekliyoruz’’ dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.