""

Lekesiz: Terörün ve arkasındaki güçlerin hepsinin üstesinden geleceğiz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 09:14

Lekesiz: Terörün ve arkasındaki güçlerin hepsinin üstesinden geleceğiz

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, “Ülke ve millet olarak, terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve elbette onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

Lekesiz: Terörün ve arkasındaki  güçlerin hepsinin üstesinden geleceğiz
Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 7:00

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, yaptığı açıklamada, hain ve kalleşçe yapılan saldırıların ülkenin birliğini, bütünlüğünü ve huzurunu asla bozamayacağını söyledi.
Lekesiz, şunları kaydetti: “Bu aziz millet Tarih boyunca nice saldırıya mertçe, yiğitçe karşı durmuş, bu cinayetler karşısında metanetli, ferasetli, soğukkanlı ve iradeli olmayı başarmış huzur, barış ve kardeşliğine kasteden, tuzak kuranlara hiçbir zaman fırsat vermemiştir. Ülke ve millet olarak, terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve elbette onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu saldırılar, bizim şevkimizi ve kararlılığımızı törpülemek yerine, tam tersine daha da keskinleştiriyor. Mücadelesini, “ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla veren bir milleti yolundan hiçbir güç döndüremeyecektir.”
16 ARALIK CUMA GÜNÜ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BÜTÜN
CAMİLERDE MEVLİT
OKUTACAĞIZ
Vatanı uğruna canlarını feda eden bütün şehitler için 16 Aralık Cuma namazına müteakip mevlidi şerif okutulacağını söyleyen Lekesiz, “ İstiklal ve istikbalimiz uğrunda Vatan için, millet için, barış için, huzur için, din için, mukaddesat için, hürriyetimiz ve geleceğimiz için can veren bütün şehitlerimizi, 15 Temmuz gecesinde canlarını milletin hukuku için siper eden, dillerinde tekbir, kulaklarında sala sesi olan, tanklara meydan okuyarak, canlarını aziz milletimize siper eden aziz şehitlerimizi 10 Aralık gecesi Gencecik bedenlerini vatanlarına siper eden, canlarını din-ü devlet, mülk-ü millet uğrunda feda eden, kahraman polis şehitlerimizi anmak üzere AK Parti teşkilatları olarak 16 aralık 2016 Cuma günü Cuma namazını müteakiben Yozgat merkez büyük camide ve tüm ilçelerimizde mevlidi şerifimiz olacaktır. Tüm Yozgatlı hemşerilerimizi davet ediyor, Şehitlerimizin bize emanet bıraktığı ailelerine annelerimize, babalarımıza, kardeşlerimize, eşlerine ve aziz milletimize sabır ve metanet diliyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.