""

Lekesiz: Ülke ve millet olarak terör örgütlerinin üstesinden geleceğiz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:50

Lekesiz: Ülke ve millet olarak terör örgütlerinin üstesinden geleceğiz

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, “Cenab-ı hakkın yardımıyla, ülke ve millet olarak, terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve elbette onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

Lekesiz: Ülke ve millet olarak terör  örgütlerinin üstesinden geleceğiz
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Beşiktaş’taki hain terör saldırısını şiddetle kınadıklarını vurgulayan Lekesiz, açıklamasında şunları kaydetti: “10 Aralık gecesinde İstanbul’da fedakar, kahraman polislerimizi hedef alan hain, alçak, meş’um saldırıyı ak parti teşkilatları olarak şiddetle telin ediyoruz. Cenab-ı hakkın yardımıyla, ülke ve millet olarak, terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve elbette onların arkalarındaki güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu saldırılar, bizim şevkimizi ve kararlılığımızı törpülemek yerine, tam tersine daha da keskinleştiriyor.
Mücadelesini, “ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla veren bir milleti yolundan döndürecek bir silah daha icat edilmemiştir. Bu inanç ve iman hakikatiyle yurdunu yasatmak için kahramanca can verdiler. Rabbim Şehitlerimizi Cennet-i Firdevs ile mükafatlandırsın ailelerine sabr-ı cemil Bahşetsin Yaralı kardeşlerimize acil şifalar ihsan eylesin.”
ACILARI BİZİM
ACIMIZDIR
“AK Parti teşkilatları olarak bizler güvenlik güçlerimizin her daim yanında onların duacısıyız.” diyen Lekesiz, “Acıları bizim acımızdır. Emniyet müdürlüğümüz basta olmak üzere, merkez karakolu, polis okulu, Muslubelen mevkisinde görevleri basında bulunan polisler kardeşlerimiz ve onların nezdinde tüm emniyet teşkilatımızın ve aziz milletimizin başı sağolsun.
Umudumuzu ve huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermedik vermeyeceğiz.
Mevlit kandilini kutlayacağımız bu kutlu gece hepimizin kurtuluşu olsun. Resul-ü Ekrem (A.S.M) hürmetine bu mübarek gecede Alemi İslam’ın ve memleketimizin üzerinde oynanan oyunlardan fitnelerden, tefrikadan, cehaletten, kan ve gözyaşından kurtulmasını nasip eylesin.”temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.