""

LiDERE SELAM DURUN 1-0 « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 16:03

LiDERE SELAM DURUN 1-0

Anadolu derbisinde gülen taraf temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK oldu. Kırmızı-siyahlılara galibiyeti getiren golü ise Tosun paşa lakaplı Hakkı Tosun kaydetti.

LiDERE SELAM DURUN 1-0
Son Güncelleme :

06 Kasım 2017 - 7:00

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, sahasında konuk ettiği Nevşehir GK’yı 1-0’la geçti. Yenilmezlik serisini sürdüren kırmızı-siyahlılar aldığı bu galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu.
Yozgatspor 1959 FK, ligin altıncı haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Nevşehir GK’yı konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Yozgatspor 1959 FK, maçın başında bulduğu iki net pozisyondan yararlanamadı.
İlk yarı top yapmakta güçlük çeken kırmızı-siyahlılar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.
İkinci yarıya tutuk başlayan Yozgatspor, seyirci desteğini son 20 dakika müthiş bir futbol oynadı. Kırmızı-siyahlılar aradığı golü 80. Dakika da golcü oyuncusu Hakkı Tosun’un ayağından buldu. 88’de oyuna giren genç oyuncu Seyit Ali, 90’a boş kaleye golü atamadı. Son dakikaları büyük bir heyecana sahne olan karşılaşma da gülen taraf Yozgatspor 1959 FK oldu. Kırmızı-siyahlılar aldığı bu galibiyetle puanını 16’ya çıkardı.
MÜTHİŞ DESTEK
Yozgatspor 1959 FK, Nevşehir GK karşılaşmasında şiddetli yağan yağmura rağmen stadyuma akın eden taraftar 90 dakika boyunca hiç susmadı. 12. adam galibiyette büyük pay oynadı.
GALİBİYET SELFİSİ
Karşılaşma sonrasında Yozgatspor 1959 FK’lı futbolcular galibiyeti taraftarıyla kutladı. Kırmızı-siyahlı oyuncular taraftarla bir de selfie yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.