""

Lina Kumaş Evi açıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:53

Lina Kumaş Evi açıldı

Yozgat’ta yaklaşık 30 yıldır Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılarak kendisini geliştiren Nebahat Otan isimli ev hanımı Lina Kumaş Evini açarak kendi işini kurdu.

Lina Kumaş Evi açıldı
Son Güncelleme :

08 Kasım 2016 - 7:00

Aşağı Nohutlu Mahallesi, Şahin Sokak Çelikkayalar Apartmanı altında hizmete açılan Lina Kumaş Evi’nde bayanlara yönelik; elbiselik kumaşlar, süsleme harçları, kına, nişan, bebek, mevlit süsleri, yazlık ve kışlık olmak üzere sezonluk kumaşlar, iğne, nevresim, masa örtüsü, pike, fermuar çeşitleri satışa sunuluyor.
İş yeri sahibi Nebahat Otan, Yozgat’ta kumaş üzerine eksikliği giderme adına 30 yıllık tecrübe ve deneyimini yine bu sektörde değerlendirmek istediğini belirtti. Otan, “İlimizde uzun yıllar Halk Eğitim Merkezi tarafından kumaş, elişi kurslarına katılarak kendimi geliştirdim. Yozgatlı bayanlarımız kaliteli istedikleri gibi kumaşı burada bulamadıkları için Ankara gibi büyükşehirlere gidiyorlardı. Bu eksikliği giderme adına böyle bir işyeri açma ihtiyacı duydum.”dedi. KOSGEP kurslarına katılarak aldığı sertifika ile destek alacağını kaydeden Nebahat Otan,” İlimizde düzenlenen KOSGEP kurslarına katılarak sertifikamı aldım. Bu sayede de kendi işyerimi açmış oldum. İnşallah Yozgat’ta bayanlarımızın kumaş ihtiyacını biz karşılamış olacağız. Bunun yanı sıra nişan, kına, bebek süslerini de yine biz hazırlayacağız. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Bu vesile ile açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı işyerimize bekliyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.