""

LPG, 2.29’a düştü araç sahipleri istasyona akın etti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:32

LPG, 2.29’a düştü araç sahipleri istasyona akın etti

Yozgat’ta Akaryakıt istasyonlarının yaklaşık bir aydır devam eden LPG Otogaz indirim kampanyaları devam ediyor. İlde uzun yıllar faaliyetini sürdüren Erk Petrol Ofisi 26.yıl kuruluş yıldönümü dolayısıyla başlattığı indirimle LPG fiyatını 2.29’a kadar düşürünce araç sahiplerinin akınına uğradı.

LPG, 2.29’a düştü araç  sahipleri istasyona akın etti
Son Güncelleme :

27 Şubat 2017 - 7:00

Vatandaşlar LPG indiriminden oldukça memnun olduklarını belirterek mazot ve benzinde de indirim yapılmasını istedi.
Ünal Akbulut isimli araç sahibi, gazete ve sosyal medyadan indirim haberini öğrendiğini ifade etti.
Akbulut, “İç Anadolu illeri arasında en pahalı akaryakıtı Yozgat’ta alıyorduk. İlimizde bir aydır otogazda indirim kampanyası devam ediyor. Şuan en fazla indirimin 2 Lira 29 kuruşla Erk Petrol İstasyonunda bu yüzden bende buraya geldim. İnşallah bu indirim kampanyası yılsonuna kadar devam eder. Mazot ve benzinde de indirim olmasını istiyoruz. Akaryakıtın döviz kuruna endeksli olduğunu biliyoruz. Şuan dövizde ki bu büyük düşüş neden mazot ve benzine de yansımıyor. Madem döviz üzerinden alınıyor döviz düşüyor mazot ve benzin neden düşmüyor.”diye konuştu.
Erk Petrol İstasyonu sahibi Mehmet İhsan Varol, yaklaşık bir aydır LPG otogazda indirime gittiklerini belirterek, 26. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla ciddi oranda indirime gittiklerini söyledi. Varol, “Erk Petrol olarak ilimizde uzun yıllar faaliyetimizi sürdürüyoruz. Son bir aydır ilimizde LPG’de bir rekabet söz konusu. Yozgat’ta bir ay öncesine kadar 3 Lira olan otogaz satış fiyatı bu günlerde kuruluş yıldönümümüze özel kampanya ile 2 lira 29 kuruşa kadar düştü. 3 gündür devam eden kampanyamıza araç sahiplerinin yoğun ilgisi oldu. Bu indirim kampanyamız bundan sonra da devam edecek.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.