""

Madde bağımlılığına karşı ‘Tiyatrolu’ mesaj « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:37

Madde bağımlılığına karşı ‘Tiyatrolu’ mesaj

İş Sendika Sorgun Temsilciliği sponsorluğunda düzenlenen TMS yapım tiyatro topluluğunun sergilediği “Ben Babamın Kızıyım” adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Madde bağımlılığına karşı ‘Tiyatrolu’ mesaj
Son Güncelleme :

13 Ocak 2017 - 7:00

Sorgun İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunda düzenlenen tiyatro oyununa Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekici, Şeker-iş Sendika Başkanı Turgut Gözübüyük, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Oyunda sevgi aile ilişkileri ve uyuşturucuya karşı mücadele temaları ön plana çıkarken, oyunda uyuşturucuya bulaşan bir kızın ailesinin desteği ile yeniden hayata kazandırılmasını konu aldı. 4 günde 8 seans ile 2 bin 500 seyirciyle buluşan, oyunu izleyen öğretmen ve öğrencilerden tam not aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.