""

Meclis Eski Başkanı Çiçek’in acı günü « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:36

Meclis Eski Başkanı Çiçek’in acı günü

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı Cemil Çiçek, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren amcasının oğlu 58 yaşındaki İhsan Çiçek’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Meclis Eski Başkanı  Çiçek’in acı günü
Son Güncelleme :

28 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat Vakıf Bank Şubesinde çalışan Şükrü Çiçek’in babası, Tedaş’tan emekli İhsan Çiçek geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. İhsan Çiçek, Çapanoğlu Camide dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Taşocağı mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze namazına, Hemşerimiz TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Çiçek ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı. Yozgat Yeniufuk Gazetesi olarak Merhum’a Allahtan rahmet, Vakıf Bank Yozgat Şubesinde görevli Şükrü Çiçek’e ve ailesine başsağlığı dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.