""

Meclis toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:29

Meclis toplantısı yapıldı

Yozgat İl Genel Meclis toplantısı Nisan ayı ikinci oturumu Meclis Başkanı İskender Nazlı Başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 16:52

Yozgat İl Genel Meclis toplantısı Nisan ayı ikinci oturumu Meclis Başkanı İskender Nazlı Başkanlığında yapıldı.
İl Özel İdaresi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Meclis Başkanı İskender Nazlı ve meclis üyeleri katıldı.
Bütün siyasi partilerin oyunu alarak güven tazeleyen İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı toplantı sonrası gazetecilere bir açıklama yaptı.
Nazlı yaptığı açıklamada “İl Genel Meclis Başkanlığı üyesi 5 yıllığına seçiliyor. 5 yılın ilk 2 yılı için başkanlık divanı oluşturuluyor. Sonra 3 yıl için oluşturuluyor. İlk 2 yıl arkadaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde bir çalışma sergiledik. Pazartesi günü de bulunan bütün siyasi partililerin oyları ve destekleri ile beraber seçimimizi yaptık. Bütün siyasi partililerin olduğu gibi bizim de amacımız Yozgat’a hizmet etmek ve bu noktada mecliste birlik ve beraberliğimiz var. Hamdolsun uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde de çalışmalarımız dün nasılsa yarın da aynı şekilde devam edecek” diye konuştu.
AK parti Çekerek İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Gezer, ise “Meclisimizin çalışmalarını değerlendirdiğimizde birlik, beraberlikle, gayet olumlu, objektif ve demokratik bir sistem içerisinde çalışmalarımızı sürdüğünü gördük. Önceki seçimde çalışmaları yürüten arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni seçimde katip üyelerimize, grup başkanlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah bu dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İl Genel Meclis Üyesi Ümit Şahbaz ise “Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2 gündür devam eden Başkanlık Divanı ve Komisyon Üyeleri Seçimlerinde seçilen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Görev yapan bütün arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun diyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda hep birlikte ülkemiz ve Yozgat’ımız için yapılan hizmetlerde hep birlikte olacağımızı belirterek saygılar sunuyorum” diye konuştu. (Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.