""

Mektebim Koleji, nitelikli kampüsüyle Sorgun’da hizmete açıldı « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 01:14

Mektebim Koleji, nitelikli kampüsüyle Sorgun’da hizmete açıldı

Türkiye genelinde 50’nin üstünde kampüsü bulunan Mektebim Koleji, Yozgat Sorgun’da yeni bir kampüsle eğitim hizmetlerine başladı. Millet Mekteplerinden esinlenerek adını alan Mektebim Koleji, 2011 yılında Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko tarafından kurulmuştu.

Mektebim Koleji, nitelikli kampüsüyle  Sorgun’da hizmete açıldı
Son Güncelleme :

25 Nisan 2024 - 17:55

Kampüs Yöneticisi Mustafa Şimşek, nitelikli ve çağdaş eğitimin öncüsü olarak Yozgat’ta hizmet verdiklerini vurgulayarak, eğitimde sürekli gelişim ve yenilik anlayışının önemine dikkat çekti. Şimşek, “Geleceğin Erdemli Nesillerini Yetiştirmek” mottosuyla Yozgat Sorgun’da eğitim verdiklerini belirtirken, Mektebim Koleji Kurucusu ve Eğitim Girişimcisi Ümit Kalko’nun vizyonu doğrultusunda büyük hedeflere odaklandıklarını ifade etti.
Öte yandan, Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri bir ilki hatırlatarak, “Mektebim Koleji Bilim Kurulu”nu hayata geçirdiklerini açıkladı. Ayrıca, dünyanın önde gelen yayıncılık ve eğitim kurumlarından Cambridge University Press & Assessment ile iş birliği anlaşması yaptıklarını belirten Kalko, öğrencilerin İngiltere’nin prestijli üniversitelerine aracısız şekilde yerleşebileceğini vurguladı.
Bunun yanı sıra, Mektebim Koleji İş Dünyası Kurulu’nun 14 Kasım 2023 tarihinde faaliyete geçtiğini belirten Kalko, Türkiye genelinde farklı alanlarda marka olmuş iş insanlarıyla gençleri buluşturacak bir proje üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Kalko, ayrıca Türkiye çapında 17 yaş altı gençler için “Bir Fikrin mi Var?” girişimcilik yarışması düzenlediklerini ve bu yarışmanın ödül törenini genç girişimcilerle bir araya getirecek bir etkinlikle gerçekleştireceklerini söyledi.
Son olarak, Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko, Yozgat Sorgun’da yeni bir kampüsle başarı dolu bir gelecek inşa edeceklerini belirterek, Mektebim Koleji’nin eğitim ve bilim bayrağını Yozgat’a taşımanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Mektebim Koleji Yozgat Sorgun Kampüsü’nün açılışıyla ilgili olarak Ümit Kalko,
“21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verecek insanları yetiştirmek sorumluluğuyla güçlü bir geleceğe yürüyoruz. Bu vizyon ve misyonla Mektebim Koleji olarak eğitim ve bilimin bayrağını Yozgat’a dalgalandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mektebim Koleji Yozgat Sorgun Kampüsü, Yozgat’a ve ülkemize hayırlı olsun” diyerek sözlerini noktaladı./Haber Merkezi

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN