""

Merhum Yılmaz dualarla anıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:31

Merhum Yılmaz dualarla anıldı

Geçtiğimiz yıl 6 Nisan 2020 tarihinde yakalandığı amansız hastalığı nedeniyle Hakk’ın rahmete kavuşan Yerköy eşrafından emekli bürokrat ve politikacı Yaşar Yılmaz ölümünün 1’inci yıl dönümünde sevenleri tarafından rahmet ve dualarla anıldı.

Merhum Yılmaz dualarla anıldı
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 12:26

Yaşadığı süreçte Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı ile Maliye Bakanlığında uzun süre müşavirlik, Sümer Holding anonim şirketinde de bir süre yönetim kurulu üyeliği yapan Anavatan Parti Yozgat milletvekili adaylarından Yaşar Yılmaz için bugün Yerköy Molla Hüsrev camiinde aziz ruhuna ithafen mevlüd-i şerif okutuldu. Merhumun akrabalarının, yakınlarının ve sevenlerinin katıldığı mevlüd-i şerifin sonunda ise Yaşar Yılmaz rahmet ve hayır dualarıyla yad edildi. Merhum Ankara’da da Karşıyaka mezarlığındaki kabri başında Kur’an-ı Kerim okunarak rahmetle anıldı.

AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI
Öte yandan Yılmaz ailesi de bir mesaj yayınlayarak vefa duygularıyla merhumu unutmayan bütün yakın, dost ve sevenlerine teşekkür etti. Yılmaz ailesinin teşekkür mesajı aynen şöyle:

Merhum Pastacı Hacı Mehmet Yılmaz ve Merhume Fethiye Yılmaz’ın Kıymetli Oğlu, Leyla, Rukiye Merhum Ahmet ve Merhume Hacer’in Ağabeyi,
Aysel Yılmaz’ın Kıymetli Eşi
Hüseyin, Aslıhan ve Gülşah’ın Can Babası,
Ahmet Kaan, Tarık, Reyhan, Selim ve Melisa’nın Sevgili Dedeleri,
Burçin, Baki ve Kayhan’ın Değerli Kayınpederi,
Yerköy Eşrafından, Emekli Bürokrat
YAŞAR YILMAZ’I Sevgi, Saygı ve Dua ile anılmaktadır.
06.04.2020 tarihinde ebediyete yolculuğundan bu yana bizleri yalnız bırakmayan
Vefalı Dost, Akraba ve Sevenlerine
acımızı paylaştıkları, yanımızda oldukları için
1.SENE-İ DEVRİYESİ VESİLESİYLE
teşekkürlerimizi sunuyoruz.
YILMAZ AİLESİ

Yeniufuk Gazetesi olarak hemşehrimiz merhum Yaşar Yılmaz’ı ölüm yıldönümünde sevgi ile hatırlarken Allah’tan tekrar rahmet dileriz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.