""

Merkez’den örnek davranış « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:19

Merkez’den örnek davranış

Yozgat Merkez Ortaokulu, yaklaşan Ramazan ayı için örnek bir çalışmaya imza atarak öğretmen, veli, öğrenci ve Okul Aile Birliği işbirliği ile hazırladıkları yaklaşık 200 koli gıdayı dar gelirli ailelere dağıtımını yapacak.

Merkez’den örnek davranış
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 14:25

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Merkez Ortaokulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Fatih Bilir ve okul yönetimini böyle anlamlı bir çalışma içerisine girdikleri için tebrik etti.
Yazıcı, gıda kolilerini inceleyerek, katkıda bulunan ve destek olan öğretmen, veli, Okul Aile Birliğine ve Merkez Ortaokulu idarecilerine öğrencilerine teşekkür etti.
Okul Müdürü Fatih Bilir’de Merkez Ortaokulu olarak öğretmen ve Okul Aile Birliği ile bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri gıda yardım paketlerini dar gelirli ailelere ulaştıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Bilir, “ Geçen yılda okulumuzda yine dar gelirli ailelerimiz için yaklaşık 220 aile için gıda ve sebze meyve paketi hazırlamıştık. Bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Nasip olursa önümüzdeki yıllarda da gerçekleştirerek geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Ramazan ayı yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bizlerde bu duygularla öğrencilerimizde yardımlaşma ve paylaşma bilincinin geliştirilmesi amacıyla maddi imkanları kısıtlı olan ailelerimize ulaştırmak üzere başta öğretmen, veli ve Okul-Aile Birliğimiz aracılığıyla gıda; bakliyat ürünleri,yağ,şeker,un,çay makarna gibi yaklaşık 20 çeşit üründen oluşan 200 gıda kolisi hazırladık. Ramazan ayı girmeden dar gelirli ailelerimize ulaştıracağız. Bu vesile ile bu manevi ayda gıda kolilerinin hazırlanmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.