""

Meteoroloji’den kar yağışı uyarısı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:39

Meteoroloji’den kar yağışı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu geceden itibaren perşembe gününe kadar bazı bölgelerde yağışların görüleceğini belirterek, bu yağışların karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olacağını bildirdi.

Meteoroloji’den kar yağışı uyarısı
Son Güncelleme :

16 Kasım 2016 - 7:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada hava sıcaklıklarının ülke genelinde 5 ila 10 derece azalacağının tahmin edildiği belirtilirken, yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırşehir, Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olması beklendiği ifade edildi. Sabah ve gece saatlerinde İç Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun doğusu ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.Sıcaklıkların ülke genelinde 5 ila 10 derece azalması tahmin edilirken, Çarşamba günü yağışın, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yerini kar yağışına bırakmasının beklendiği belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.