""

Meteoroloji’den yağış uyarısı « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 00:42

Meteoroloji’den yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; yağışların kuvvetli olmasının beklendiği bugünlerde bazı iller için yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji’den yağış uyarısı
Son Güncelleme :

19 Haziran 2022 - 17:24

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada; yağışların kuvvetli olmasının beklendiği bugünlerde bazı iller için yağış uyarısında bulundu.
GÖK GÜRÜLTÜĞÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR
Meteoroloji’den yapılan değerlendirmeye göre, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Edirne, Bilecik, Sakarya, Kırşehir, Yozgat, Rize, Kars ve Ardahan çevreleri ile Isparta ve Konya’nın kuzey, Ordu’nun iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
SEL VE SU BASKINLARINA KARŞI UYARI
Yağışların; Çorum çevreleri ile Afyonkarahisar çevreleri ile Eskişehir’in güneyi, Ankara ve Konya’da yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. Rüzgarın, Marmara’nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.