""

Mevsimlik işçi taşıyan araçlara kontrol « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:29

Mevsimlik işçi taşıyan araçlara kontrol

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, toplum destekli faaliyetler kapsamında Yozgat-Merkez ve Şefaatli ilçelerinde mevsimlik işçileri taşıyan araçların kontrolünü gerçekleştirdi.

Mevsimlik işçi taşıyan araçlara kontrol
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 16:18

Yapılan denetimlerde sürücülere trafik kuralları ve güvenli sürüş konularında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı.
Denetimlerde özellikle emniyet kemeri kullanımı, seyir halinde cep telefonu kullanımı, araç hız limitlerine uyulması gibi trafik kurallarına uyulup uyulmadığı titizlikle incelendi. Sürücülere ve yolculara trafik güvenliği ve kurallarıyla ilgili bilgiler verilerek, trafikte daha bilinçli ve güvenli hareket etmeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, trafik denetim faaliyetlerinin kararlılıkla devam edeceği ve toplumun trafik güvenliği konusunda bilinçlendirilmesinin öneminin vurgulandığı belirtildi. Trafik kurallarına uyumun, sadece sürücülerin değil, tüm toplumun güvenliği açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.