""

Mezbaha ve canlı Hayvan Satış Merkezinde sona gelindi « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 22:38

Mezbaha ve canlı Hayvan Satış Merkezinde sona gelindi

Yerköy Belediyesi tarafından 15 dekar alan üzerine inşa edilen modern mezbaha ve canlı Hayvan Satış Merkezinde sona gelindi.

Mezbaha ve canlı Hayvan Satış Merkezinde sona gelindi
Son Güncelleme :

16 Haziran 2023 - 16:41

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Kesimhane ve Canlı Hayvan Satış Merkezinde devam eden çevre düzenleme ve yol yapım çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada; Mezbaha ve canlı Hayvan Satış Merkezinde sona gelindiğini belirterek, “Bir projede daha sona yaklaşırken memleket için vakfedilen mesailerimizin başarıya ulaştığını görmek yorgunluğumuzu mutluluğa dönüştürmektedir.
Çalışmalarımız boyunca büyük bir gayret ve öz veriyle çalışan herkese teşekkür ediyor, Kesimhane ve Canlı Hayvan Satış Merkezimizin İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.