""

MHP il Başkanı Sedef güven tazeledi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:16

MHP il Başkanı Sedef güven tazeledi

Yozgat’ta iki buçuk yıldır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanlığı görevini yürüten İ. Ethem Sedef, partisinin 12. Olağan İl Kongresinde tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden MHP İl Başkanı seçildi.

MHP il Başkanı  Sedef güven tazeledi
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2017 - 7:00

MHP Yozgat İl Başkanı İ. Ethem Sedef, kongrede yaptığı konuşmada 2,5 yıllık süreçte yapılan çalışmaları değerlendirdi.
Sedef, konuşmasında şunları kaydetti: “Milliyetçi Hareket Partisine ‘ne gönül vermiş çok kıymetli ülküdaşlarım, Yaklaşık 2.5 yıl boyunca sizlerin verdiği yetki ile il başkanlığı görevini yapmaktayım.Bu süre zarfında partimizin ve davamızın ileriye gitmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık.
Ben ve yönetimim,partimizi en üst seviyede temsil etmeye gayret gösterdik. Her bir ilçe başkanıma ve yönetimlerine, şahsıma olan sevgi ve ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. “
GÖREV SÜREMİZ İÇERİSİNDE 2 TANE GENEL SEÇİM, BİR
TANEDE
REFERANDUM
SEÇİMİ ATLATTIK
Görev süreci içerisinde iki seçim atlattıklarını hatırlatan Sedef, “Karşımızda iktidar partisinin gücü, imkanı olmasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi’ni hiç bir konuda eksik bırakmadık. Propaganda, görsel, sesli araç, reklam aklınıza gelebilecek her türlü imkanı seferber ettik.
Köy köy, ilçe ilçe, belde belde, her yerde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yine görev süremiz boyunca bize ihtiyaç duyan partili, partisiz bütün Yozgat’ı kucakladık.
Gücümüzün yettiği hiç bir fedakârlıktan kaçınmadık. Sendika başkanlarımızla, Ocak teşkilatımızla, Kadın kolları teşkilatımızla her daim uyumlu bir şekilde çalışma gayretinde olduk.Bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nin Yozgat’ta her zaman diri, aktif dinamik bir yapıda olduğunu dosta, düşmana karşı hep gösterdik.
Yeri geldi işimizi, yeri geldi ailemizi, yeri geldi kendimizi unuttuk. Her türlü fedakarlığı gönülden yürekten kalpten yaptık.
Çünkü bizler bu büyük davanın neferiyiz. Çünkü sizleri ve partimizi gerekirse canımızı verecek kadar çok seviyoruz. Cenabı-ı mevlam sizleri, Türk milliyetçilerini başımızdan eksik etmesin.”
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BU ÜLKENİN
TEMİNATIDIR
“ Türk milliyetçileri bu ülkenin teminatıdır.” diyen Sedef, “Türk milliyetçileri bu ülkenin sahibidir. Milliyetçi Hareket Partisi Türklüğün son kalesidir. Milliyetçi Hareket Partisini ve ülkücü hareketi anlamak ve anlatmak gerekiyor. MHP ve ülkücüler tarihi boyunca Türk milletine hizmetten başka bir şey düşünmemiş.
Ezan için, bayrak için vatan, için canlarını ortaya koymuşlardır. Her türlü zorluğa rağmen ülkücüler ideallerinden vazgeçmemiştir. İşkenceler, cezaevleri, idamlarla karşılaşmış, fakat bir an olsun vatan sevdasından vazgeçmemişlerdir. İdam sehpasında bile Mustafa’lar ölür, Allah davası ölmez diyen koç yiğitlerin davasıdır Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü hareket. Yenilenmiş bir yönetimle tekrar huzurunuzdayız. Bir dönem daha ülkücü hareketin il başkanlığına talibiz.
Desteğinizle güçleneceğiz ve Yaradan’ın da takdiri ile ilk hedefimiz yaklaşan yerel seçimlerde Yozgat’ta bulunan bütün ilçe belediyelerimizi alacağız. Yozgat’ta Milliyetçi Hareket Partisini 1. Parti yapacağız. 2019’da da Allah izin verirse Ülkücü bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz.
Biz buna inanıyoruz ve çalışıyoruz.Kongremize katılarak bu şölen havasının oluşmasına katkı sağladığınız, Ülkücü hareketin Yozgat genelinde gücünü gösterdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. ”ifadelerini kullandı.
Kongreye; MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP eski Milletvekili Ahmet Erol Ersoy, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Mehp Kadın Kolları İl Başkanı Gülseren Sarıoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.