""

MHP, Merkez İlçe Kongresi Cumartesi günü yapılacak « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:35

MHP, Merkez İlçe Kongresi Cumartesi günü yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe kongresi Cumartesi günü İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirilecek. Yarın saat 13:30’da gerçekleşecek olan seçimde Tekin Irgatoğlu tek aday olarak seçime gidecek.

MHP, Merkez İlçe Kongresi  Cumartesi günü yapılacak
Son Güncelleme :

24 Mart 2017 - 7:00

Cumartesi yapılacak olan kongrede kendisinden başka aday olmadığını, tek aday ile kongreye gidildiğini belirten Irgatoğlu, “Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda hareket ediyoruz. Liderimiz ülkemizin bekası için bizden ne istiyorsa onu eksiksiz yerine getirmek zorundayız. Kongremizin Yozgat’a ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu 16 Nisan referandum seçimlerinin yaklaştığını belirterek, “Büyüklerimizin ön görüleri bizim ışığımız olacak hep birlikte yılmadan yorulmadan bu kutlu yolda omuz omuza çalışacak ve mutlaka başaracağız. Cadde cadde, sokak sokak gezerek gerekirse yeniden kendimizi anlatacak heyecanımız birlikteliğimiz, inancımız ve sadakatimiz en büyük gücümüz olacak. 16 Nisan’da yapılacak referanduma liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde aynı yolda yılmadan yıkılmadan devam edeceğiz. Devletimizin bekası için bizler de elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Vatan ve milletin bekası için çalışacaklarını belirten Irgatoğlu, “Siyasi kimliğimizi bir tarafa bırakıyoruz. Mesele hep söylediğimiz gibi siyasi mesele değil memleket meselesi. MHP milli meseleler söz konusu olduğunda devleti, milleti önceleyen tutumunu hep ortaya koymuştur. Çünkü bu ülke için bu evet’in çıkması gerekiyor. Herkes ne yapması gerekiyorsa ortaya koymalı. Ülkücülerin ben bu işe daha çok asılacağını inanıyorum. Ülke vazgeçilecek bir şey değil. Bizler ülkücüler olarak elimizden geldiği kadar bu milletin bekasını düşünerek çalışıyoruz.” diye konuştu.
Cumartesi Günü yapılacak Merkez İlçe Kongresine davet çağrısında bulunan Irgatoğlu, şunları kaydetti: “Yaklaşık iki buçuk senedir bu görevdeyim. Bundan sonra da davam için elimden geleni yapacağım. Bizler bu ülkenin ve milletimizin bekası için en doğru kararı vererek yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz. Yapacağımı kongreye davaya gönül vermiş bütün ülküdaşlarımı bekliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.