""

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’dan 30 Ağustos mesajı « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 09:11

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’dan 30 Ağustos mesajı

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında Türk Milletinin 30 Ağustos Zaferiyle tüm dünyaya onurlu ve saygın yaşama kararlılığını gösterdiğini söyledi.

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu’dan 30 Ağustos mesajı
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2022 - 19:18

İl Başkanı Irgatoğlu, yayınladığı mesajında; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını belirterek, “Milletimiz her türlü yokluğa, imkânsızlığa ve zorluğa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, vatanına ve bayrağına canı pahasına sahip çıkmıştır. Yüce Türk milleti şanlı tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatanseverliğiyle varlığına son vermek isteyenlere karşı 7’sinden 70’ine kadar çocuğu, genci, yaşlısı, kadını ile dik durmuş ve hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir” diye konuştu.Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.