""

MHP’li Irgatoğlu: Genel Başkanımız şer odaklarını pusuya düşürmüştür « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:47

MHP’li Irgatoğlu: Genel Başkanımız şer odaklarını pusuya düşürmüştür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Partilerinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, şer ittifakını pusuya düşürmüştür.”dedi.

MHP’li Irgatoğlu: Genel Başkanımız  şer odaklarını pusuya düşürmüştür
Son Güncelleme :

17 Ocak 2018 - 7:00

MHP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, yaptığı açıklamada, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Irgatoğlu, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” ilkesini benimsemiş herkesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek olmaya beklediklerini ifade etti.
Irgatoğlu, şunları kaydetti: “Türk siyaset tarihinde olmayan bir hamle yapan Devlet Bahçeli şer ittifakını adeta pusuya düşürmüş Büyük Türk Milleti’ni CHP-HDP ve FETÖ ittifakına karşı koruma altına almıştır. Genel Başkanımız konuştukça birileri çılgına dönüyor. İtirazları Türkiye düşmanlarından beklerken içerideki uzantıları ses verip kendilerini açık ediyorlar. Baktığımızda sayın genel başkanımızın açıklamalarından PKK’nın siyasi uzantısı olduğu artık ayyuka çıkan HDP rahatsız. 7 Haziran seçimleri sonrasında AK Parti ile koalisyon kurmak için 30 gün boyunca mücadele eden CHP rahatsızlığını edepsizce dile getiriyor. Ey MHP, Ey Bahçeli demekten öte fikri olmayan, yeni olduğunu iddia eden fakat yeni hiçbir şey söylemeyen, CHP ile her konuda aynı fikri taşıyan, tek kuruluş amacı MHP ye zarar vermek olan ama bunu hiç bir zaman gerçekleştiremeyecek İp, bu açıklamadan rahatsız. PKK- FETÖ ve bunların kayığına binen iki partinin bir araya gelip hayır bloku oluşturduğu bir ortamda , Milliyetçi Hareket Partisinin bilge lideri de hem ülkemizde, hem de komşu coğrafyalarda olağan üstü gelişmelerin yaşandığı bu günlerde ülkemizi bu şer ittifakının eline bırakmamak için hamlesini yapmış ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini açıklamıştır. Bunu yaparken de diğerleri gibi kapalı kapılar arkasında pazarlıklarla değil Büyük Türk Milletinin önünde yaptığı açıklamayla yapmıştır.
Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Merkez İlçe Teşkilatı olarak Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yanında ve emrindeyiz. Liderimiz bizim başımızı hiç bir zaman öne eğdirmemiş ve her zaman ülkemizin çıkarlarını gözettiğini defalarca ispatlamıştır.”
MHP’NİN
KESİNLİKLE BARAJ SIKINTISI YOKTUR
MHP’nin kesinlikle bir baraj sıkıntısı olmadığını vurgulayan Irgatoğlu: “HDP eş başkanını sazıyla ekranlara çıkarıp şarkı türkü söyletenler, PKK’NIN siyasi kuryelerini Meclise sokmak için kırk takla atanlarla MHP’nin baraj altı kalacağını iddia edenler aynı kişilerdir. Paravan ve sözde anket firmaları da durumdan vazife çıkararak ısmarlama anketlerle MHP’yi baraj sorunu yaşayan bir partiymiş gibi sunacak kadar küçülüyor, siyasi kundakçılık yapıyor. MHP’nin kesinlikle baraj sorunu yoktur aksine her geçen gün artan bir oy potansiyeli vardır. Yaptığımız ilçe ve köy ziyaretlerinde partimize olan ilginin artarak devam ettiğini görüyoruz. Bunu da gerek Yozgat Merkez ve İlçelerimizde gerekse Türkiye’nin her bölgesindeki yeni üye kayıtlarımızla ispatlamaktayız.” diye konuştu.
MHP’nin bugüne kadar bütün sıkıntıları aştığını belirten Irgatoğlu, “Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘’MHP baraj korkusu olan değil, barajlara rağmen, tüm engelleri yıka yıka bugünlere ulaşmış büyük bir millet eseridir. Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız”. Merkez İlçe Teşkilatı olarak önümüzdeki yerel seçimler başta olmak üzere her zamankinden daha çok çalışıp şer odaklarını ve ihanet şebekelerini şaşkına çevireceğimize eminiz. Partililerimizle istişarelerimizi sıklaştırıp 2019 yılında yapılacak olacak Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için ekiplerimizi hazırlayıp, görev dağılımlarını yaparak Yozgat’ta hedeflediğimiz başarılara imza atmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya devam edeceğiz. Yozgatlı hemşerilerimizin de önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesini benimsemiş ve bunun doğruluğunu defalarca kanıtlamış partimize destek olmalarını temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.