""

Midas Festivaline Yozgat Sanat Tiyatrosu damga vurdu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:42

Midas Festivaline Yozgat Sanat Tiyatrosu damga vurdu

Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Birinci Kral Midas Tiyatro Festivali’ne Korkma adli oyunla sahne alan Yozgat Sanat Tiyatrosu Korkma adlı oyunuyla damga vurdu.

Midas Festivaline Yozgat Sanat Tiyatrosu damga vurdu
Son Güncelleme :

25 Nisan 2017 - 7:00

Yurtiçi ve yurtdışından toplam 16 ekibin sahne aldığı festival bir hafta sürdü. Festivalin kapanış gününde sahne alan Yozgat Sanat Tiyatrosunun sergilediği milli ve manevi duyguları ön plana çıkaran oyunu Polatlı tiyatro severleri tarafından dakikalarca alkışladı.
Yozgat Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burak Öngel, oyun sonrası yaptığı açıklamada organizasyonun kusursuz olduğunu belirterek, “Bizler sanki burada misafir değil ev sahibiydik Festivalin hayata geçmesinde büyük emeği olan Polatlı Belediye Başkanı Sayın MürselYildizkaya’ya Polatlı belediyesinin kıymetli çalışanlarına ve bizleri alkışlarıyla onurlandıran Polatlılı tiyatro severlere şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.