""

Milletvekili Başer: Eski Devlet Hastanesi milli eğitime tahsis edildi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:59

Milletvekili Başer: Eski Devlet Hastanesi milli eğitime tahsis edildi

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, eski Devlet Hastanesi arazisinin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis işleminin yapıldığı müjdesini verdi.

Milletvekili Başer: Eski Devlet  Hastanesi milli eğitime tahsis edildi
Son Güncelleme :

13 Ocak 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yaptığı açıklamada, arazinin tahsisi için Başbakanlık, Sağlık Bakanlığı ve Maliye Bakanlıkları düzeyinde yoğun girişimde bulunduklarını belirterek, sonuç odaklı bu girişim sonucunda müspet neticede aldıklarını söyledi.
Eğitim ve Öğretimde Yozgat’ın kalite standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını vurgulayan Milletvekili Başer, Eski Devlet Hastanesi arazisi üzerine 32 derslikli, spor salonunda bulunduğu eğitim kompleksi yapmayı düşündüklerini ifade etti.
Başer, Modern çağın gereklerine uygun eğitim ve öğretim yapılabilmesi için öncelikle okulların fiziki yapılarını uygun hale getirmenin elzem olduğunu vurgulayarak, tüm okulların fiziki yapılarının ve donatılarının gözden geçirileceğini ve eksikliklerinin hızla tamamlanacağını ifade etti.
İktidarları döneminde Türkiye’de ve Yozgat’ta her alanda olduğu gibi eğitim alanında da devrim niteliğinde değişimler yaptıklarını vurgulayan Başer, “Tarih birikimine güvenen, geleceğinden emin, özgüveni yüksek nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz.
Bu eğitim kurumlarında verilecek eğitimle takip etmekten, taklit etmekten çıkacağız, Başkalarına hayranlık duyan değil, kendi özüne hayranlık uyandıran gençler yetiştireceğiz, takip edilen, öncü bir toplum olacağız. Kendi medeniyet ve tarih birikimimizle mücehhez bir nesil yetiştireceğiz .”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.