""

Milletvekili Başer: Havaalanından bahsediyorsak kahramanı Başbakan Yıldırım’dır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:32

Milletvekili Başer: Havaalanından bahsediyorsak kahramanı Başbakan Yıldırım’dır

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’a yapılan ve yapılacak olan yatırımlarda Başbakan Binali Yıldırım’ın imzası olduğunu belirterek, bugün Yozgat’ta havaalanından söz ediliyorsa bunun gerçek kahramanının Başbakan Binali Yıldırım olduğunu söyledi.

Milletvekili Başer: Havaalanından  bahsediyorsak kahramanı Başbakan Yıldırım’dır
Son Güncelleme :

04 Nisan 2017 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde Yozgat Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı ve bazı parti üyeleri ile birlikte gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek 16 Nisan referandum çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Milletvekili Başer, Başbakan olarak ilk defa Yozgat’a gelecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, “Başbakan olarak ilk defa şehrimize gelecek. Dolayısıyla biz Yozgatlılar olarak Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlamak, misafirliğimizi en iyi şekilde göstermek ve ilimizden en iyi şekilde göndermek arzusundayız. “dedi.
YOZGAT’A YAPILAN VE YAPILACAK YATIRIMLARDA BAŞBAKAN YILDIRIM’IN
İMZASI VAR
Yozgat’a yapılan ve yapılacak yatırımlarda Başbakan Binali Yıldırım’ın imzası olduğunu vurgulayan Milletvekili Başer, “Başbakanımız Yozgat sevdalısı, Yozgat’a yapılan ve yapılacak hizmetlerin her birinde imzası olan Genel Başkanımız Başbakanımızdır.Bugün havaalanından söz edebiliyorsak bunun gerçek kahramanı Sayın Binali Yıldırım’dır. Hiçbir Yozgatlının aklında yokken Başbakanımızın 2012 yılında Ulaştırma Bakanlığı döneminde Yozgat’ımıza geldiğinde havalimanı sözü vermişti. Bu kapsamda 2017 yatırım programına alınmış oldu ve bugün şuanda Ulaştırma Bakanlığının yetkilileri şuan ilimizde kamulaştırma çalışmalarına başladı. İnşallah bununla ilgili gelişmeleri birinci ağızdan Başbakanımız yapacaktır.Yine 2017 yılı yatırım programına alınan Bozok Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) ile ilgili çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor burasıyla ilgilide kamulaştırma işlemleri başlamış oldu. Burasının da en kısa sürede Yozgat halkımızın hizmetine sunacağız. Önümüzdeki 2019 yılına kadar ve sonrası için Yozgat doğu ile batının kuzey ve güneyin birleşme noktası ve cazibe merkezi haline gelecek. İşte açılacak Yozgat Şehir Hastanemiz Türkiye’de bir ilktir. İnşallah hastanemizi daha geliştirmek ve daha güzelleştirmek ve Yozgat halkımıza sağlık hizmeti noktasında çevre illere gönderilmemesi tedavisinin burada yapılması için tüm gücümüzü seferber ediyoruz. Tıp Fakültesi Hastanemiz faaliyete geçti ama Tıp Fakültesi binamızda bu sene bitmiş olacak. Öğrencilerimizi buraya taşıyacağız ve hastanemizi üniversite kampüs alanına taşıyarak Yozgat’ımızı inşallah sağlıkta merkez üssü haline gelmiş olacak.”diye konuştu.
TKDK DESTEKLERİ İLE YOZGAT’A ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILDI
Yozgat’ta TKDK destekleri ile tarım alanına önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Başer, şöyle devam etti: “Bu desteklerden ülkemizde en fazla destek alan iller sırlamasında ilimiz ilk 5’in içerisinde. Bu yönüyle de ayrı bir cazibe merkezi. Son geçen projelerde şehrimiz 40 Milyonu aşkın bir hibe almış olacak. İnşallah yeni dönemde Et ve Süt Kurumunun süt ünitesinin açılması ve faaliyete geçmesi içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çerçevede Yozgat halkımıza müteşekkiriz. Yozgat halkımız her zaman demokrasiden yana tavır takındı. Bu kapsamda Yozgat’ımız 16 Nisan’da millet sevdalısı olduğunu Türkiye sevdalısı olduğunu bir kez daha millet ve Türkiye düşmanlarına güçlü bir “evet”le göstereceğine inanıyorum.”
AMACIMIZ GELİŞEN VE DEĞİŞEN BİR YOZGAT, GELİŞEN VE DEĞİŞEN BİR TÜRKİYE’Yİ GELECEK KUŞAKLARA BIRAKMAK
“Amacımız, gelişen ve değişen bir Yozgat, amacımız gelişen ve değişen bir Türkiye’yi gelecek kuşaklara güçlü bir Türkiye bırakmak.”diyen Başer, şunları dile getirdi: “Sevginin hakim olduğu, hiç kimsenin ötekileştirilmediği, dünyada söz sahibi olan bir ülkeyi, ekonomisi güçlü, demokrasi güçlü, hukukun hakim olduğu bir Türkiye’yi gelecek kuşaklara bırakmaktır. İnşallah yeni Türkiye’nin kapılarını 16 Nisan’da “evet”le birlikte hep birlikte açmış olacağız. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın gelmesi ile bu ‘evetleri zirveye taşımış olacağız. Bugün biz Cumhurbaşkanı sistemini konuşuyorsak bunun öncelikli olarak 3 tane kahramanı var. Bunun birincisi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’dir. Kendisine bir Yozgatlı olarak kendisine teşekkür ediyorum. İkincisi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’dır, üçüncüsü ise AK Parti Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kervana sonradan katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye de teşekkür ediyorum.”
VATANDAŞIMIZ EVET CEPHESİNDE KİMLERİN OLDUĞUNU HAYIR CEPHESİNDE KİMLERİN OLDUĞUNU BİLİYOR
Vatandaşların kimlerin evet cephesinde kimlerin hayır cephesinde olduğunu çok iyi bildiğini kaydeden Başer, “Halkımız şuan evet cephesinde kimlerin olduğunu ve hayır cephesinde kimlerin olduğunu çok iyi biliyor. Elbette ki biz siyasiler olarak vatandaşlarımızın evet ve hayır demelerini saygıyla karşılıyoruz. Evet diyende hayır diyende bizim vatandaşımız. Ama vatandaşımız sandığa gittiğinde hayır cephesinde kimlerin olduğunu düşünerek ona göre karar vermelerini istiyoruz. Şuan hayır cephesinde olanlar bu ülkeye hep terörden dolayı mağduriyet yaşatmış ve terörden beslenen PKK ve onun uzantısı HDP’yi görüyorsunuz.
Onlar biliyorlar ki 16 Nisan’da evet çıktığından itibaren bu bölücülere ülkeyi dar edeceklerini bildikleri için hayır cephesindeler.Türkiye’yi 15 Temmuz’da işgale yeltenen FETÖ ve yardakçıların evet çıkması ile beraber onların artık yaşamayacağını ve dünyanın neresine giderlerse gitsinler güçlü ve kuvvetli Türkiye Cumhuriyeti devleti onlarında oralarda yaşam hakkı tanımayacağı için tüm gücünü kullanacaklarını bildikleri için hayır diyorlar.”ifadelerini kullandı.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Yusuf Başer’e ve beraberindeki partililere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.