""

Milletvekili Başer’den Kızılay’a kurban bağışı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:02

Milletvekili Başer’den Kızılay’a kurban bağışı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Türk Kızılay’ı Yozgat Şube Başkanlığına Kurban bağışında bulundu.

Milletvekili Başer’den Kızılay’a kurban bağışı
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2017 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Celal Köse, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Açıkgöz ve partililer ile birlikte Lise Caddesi PTT önünde stant açan Kızılay Şubesine kurban bağışında bulundu.
Milletvekili Başer, bağış sonrası yaptığı açıklamada, Kurban Bayramının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Milletvekili Başer, bağış sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin Kızılay Yozgat Eski Şube Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatarak, Türkiye genelinde Yozgatlı vatandaşların Kızılay’a en fazla kan bağışı yapan iller sıralamasında ilk sıralarda yer aldığını söyledi.
Kızılay’ın Yozgat’ta da yatırımlar yaparak Kızalay’ın standardını yükselttiğini vurgulayan Milletvekili Başer, “Kızılay’ın kan merkezi var, binaları, öğrenci yurdu, afet deposu, aşevi var, dolayısıyla Yozgat’ta da Kızılay standardını yükseltti inşallah daha iyi olacak. Bizlerde Kızılay’ın yanında olacağız. Kızılay nerede bir mazlum millet varsa, ırkına, dinine, diline bakmadan bir merhamet eli oluyor. Türkiye, dünyada en fazla insanı yardım yanan ülkeler arasında 4’üncü sırada ve Kızalay da bunların öncüsü durumdadır, Kızılay’ımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
KIZILAY’A VERİLEN HER BAĞIŞ MAĞDUR İNSANLARA
GÖNDERİLİYOR
Kızılay’a yapılan bağışın mağdur insanlara gönderildiğini kaydeden Milletvekili Başer, “ Vatandaşlarımızdan bağış yapmak isteyenler rahatlıkla kurban bağışını Kızılay’a yapabilirler. Bende gönül rahatlığıyla kurban bağışını veriyorum. Kızılay’a verilen her bağış mağdur insanlara gönderiliyor. Yerine ulaştığına adımız gibi eminiz, kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı Kızılay’ın kurban bağışı kampanyasına katılmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.