""

Milletvekili Keven, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:14

Milletvekili Keven, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, ilçe ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan, Yenifakılı ve Şefaatli ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Keven, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2018 - 7:00

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, ilçe ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan, Yenifakılı ve Şefaatli ilçelerine ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak CHP Boğazlıyan İlçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Keven burada partililerle bayramlaştıktan sonra Uzunlu Kasabası’nı ziyaret etti.
Partilileri ile bayramlaşmak ve yaklaşan yerel seçimleri istişare etmek için ziyaretlerini sürdürdüklerini söyleyen Keven, “ Biz Boğazlıyan’da iddialıyız. Boğazlıyan iktidarın aldatan basitlerinden faydalanamadı. İlçenin sorunları devam ediyor gençlerin sorunları devam ediyor. Eğitim, kültür ve sosyal projelerimizle seçimlere hazırlıklıyız. Halkın istediği halktan yana bir yerel yönetim anlayışıyla geliyoruz” dedi.
Uzunlu Kasabası’nı da ziyaret eden Keven burada çarşı esnafı ve halkla bayramlaştı. Kasaba halkıyla parkta oturup sohbet eden Keven, “Sizlerin sorunlarını yerinde dinlemek için devamlı ilçelere kasabalara ziyaretler gerçekleştiriyorum.
Özellikle çiftçilerimizin sorunları büyük. Uzunlu Barajı’nın su sorununun devam ettiğini söylediler. Bu sorunu DSİ’ye taşıyacağım. İlave bir su kaynağı bulunmalı ve üretici daha fazla mağdur edilmemeli” diye konuştu.
Yenifakılı ve Şefaatli ilçelerini de ziyaret eden Keven, “Üretici mahsulün karşılığını alamıyor. Mazot olmuş 6 lira 30 kuruş, gübrenin fiyatı 3 Bin 600 lira. Yani maliyetler her geçen gün artıyor. Ancak ürün fiyatları yerinde sayıyor” dedi.
Yozgat Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Keven, ülkenin ve Yozgat’ın tarım sorunlarını Meclis’te her zaman dile getireceğini ve üreticinin her zaman sesi olacağını söyledi. Oda Başkanı İsmail Açıkgöz’e göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettikten sonra Yozgat Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret eden Keven, burada da Birlik Başkanı Hacı Selvi’den bilgi aldı. Keven, hayvancılıkta geniş mera alanlarıyla Yozgat’ın hayvancılık merkezi olması gerektiğini ve bu potansiyelinin açığa çıkartılması için ne yapılması gerekiyorsa her zaman destek vereceğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.