""

Milletvekili Sedef ilçe ziyaretlerini sürdürdü « Yeniufuk Gazetesi

22 Mayıs 2024 - 03:32

Milletvekili Sedef ilçe ziyaretlerini sürdürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, meclisten arta kalan zamanlarını sürekli memlekeri Yozgat’ta geçirerek ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Sedef ilçe ziyaretlerini sürdürdü
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2022 - 17:22

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, meclisten arta kalan zamanlarını sürekli memlekeri Yozgat’ta geçirerek ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin ardından soluğu Yozgat’ta alan Milletvekili Sedef, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Akdağmadeni ve Saraykent ilçesinin ardından Kadışehri ilçesini ziyaret eden Sedef, köyleri gezerek vatandaşlar ile sohbet etti. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Milletvekili Sedef, Kadışehri ziyaretleri kapsamında Çamsaray, Gümüşsuyu, Halıköy ve Ovacık köylerini ziyaret etti. Ziyarette Sedef’e, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Kadışehri İlçe Başkanı Eyüp Mert, Türkav Şube Başkanı Kemal Ergün ve parti yönetimleri eşlik etti.
Meclisin tatile girmesi ile birlikte memleketi Yozgat’a geldiğini belirten Sedef, “Bulduğum her fırsatta memleketime geliyorum. Vatandaşlarımız ile bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesi ile birlikte de hem Yozgat’a gelerek partililerimiz ile birlikte ilçe gezilerimize başladık. Akdağmadeni ve Saraykent ilçemizin ardından Kadışehri ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldik. İnşallah tüm ilçelerimizi tüm köylerimizi gezerek vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Dinleyip geçmeyecek meclis gündemine de talepleri taşıyacağız” dedi.
İlçe ziyaretleri kapsamında Kadışehri ilçesini ziyaret eden Sedef, düğün merasimlerine katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Genç çiftlere bir ömür mutluluk dileyen Sedef, “ Aksoy ailesinin, Solmaz ailesinin, Kılıç ailesinin Şahin ailesinin, Aslan ailesinin, Öztürk ailesinin düğün merasimlerine katılarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diledik” diye konuştu.
Kadışehri ziyaretinde köyleri gezen Sedef vatandaşlar ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Sedef, “Köylerimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle bir araya geldik, bayramlarını kutladık, sohbet edip dertleştik. Hemşerilerime bizlere göstermiş oldukları ilgi ve muhabbet için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
İNCELEMELERDE BULUNDU
Köy ziyaretlerinde Çamsaray köyünü ziyaret eden Sedef, temeli atılan projeleri yerinde inceledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Sedef, “ Çamsaray köyümüzü yapımı başlanan Köy Konağı ve Taziye Evi projesini yerinde inceledik. Rabbim kısa zamanda projelerin tamamlanmasını nasip etsin” diye konuştu. Nazife EKİCİ

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.